Casa ML | homify
Gantous Arquitectos
edit edit in admin Richiedi recensione Nuovo Progetto
Edit project Aggiungi foto
Gantous Arquitectos
Gantous Arquitectos
Il numero non è valido. Controllare per favore il codice del paese, il prefisso e il numero telefonico.
Facendo clic su 'Invia' confermo di aver letto Privacy e accetto che le mie informazioni siano elaborate per rispondere alle mie richieste.
Nota: puoi revocare il tuo consenso inviando un'email a privacy@homify.com
Inviato!
Questo professionista ti risponderà il prima possibile!

ML Residence

Intense Volume Veiled in Light

A narrow, dense lot called for design solutions that supported the owners’ open, casual lifestyle at the same time it created a dramatic, luxurious and intensely built space. The single-family residential structure rises three levels, straight up, to afford city views; yet spaces flow openly between a formal living room, the inviting family area and the all-out glamour of the dramatic central staircase. Walls assert impose sculptural volume in steel, glass, stone and concrete, yet create light and delicacy that veil the structure’s intense efficiency and multi-level volume.

Admin-Area