Belgravia Mews House | homify
Urbanist Architecture
edit edit in admin Richiedi recensione Nuovo Progetto
Edit project Aggiungi foto
Urbanist Architecture
Urbanist Architecture
Il numero non è valido. Controllare per favore il codice del paese, il prefisso e il numero telefonico.
Facendo clic su 'Invia' confermo di aver letto Privacy e accetto che le mie informazioni siano elaborate per rispondere alle mie richieste.
Nota: puoi revocare il tuo consenso inviando un'email a privacy@homify.com
Inviato!
Questo professionista ti risponderà il prima possibile!

Belgravia Mews House

Without wanting to give too much away about our client, we shall merely say that they are a foreign businessman lucky enough to be a member of what Forbes Magazine rather euphemistically calls ‘The Three-Comma Club’, with the even greater fortune of having a great eye for detail, sophistication and luxury.

BEFORE

This beautiful mews house bang in the centre of Belgravia was showing signs of age in its decor and layout, which no longer suited the current owner, who hankered for more open-plan living and a more efficient, more precise use of the space available.

AFTER

Our client was handed over a beautifully appointed, well proportioned townhouse just off one of London’s most ritzy addresses, with quality finishes throughout, a real sense of luxury and a layout that worked for them. With this project we were really able to flex our design muscles to give the client a renovated home with carefully chosen features to match their lifestyle and expectations.

Dimensioni totali
220 m² (Area)
Località
London
Costo totale
1.118.712,86 €
  • Luxury Belgravia renovation Urbanist Architecture Sala da pranzo moderna Marmo Bianco

    Luxury Belgravia renovation

    Libri delle idee della redazione con questa foto
    Libri delle Idee: 2
    ["ZA"] [Published] 5 ideas for your next kitchen layout
    ["EN"] [Published] Luxury and smart design complete this upscale townhouse in Belgravia

    This is the kind of project architects and interior designers long for: a complete renovation to really get the most out of a building. In this case, the carte blanche was such that the only things staying in their original place were the front door and the floors. Everything else was a blank slate for our designers and architects to get their hands on and create the home our client wanted.

  • Smart kitchen and dining area Urbanist Architecture Cucina attrezzata Metallo Bianco

    Smart kitchen and dining area

    Libri delle idee della redazione con questa foto
    Libri delle Idee: 4
    ["EN"] [Published] 5 things to avoid when designing a kitchen
    ["ZA"] [Published] 5 ideas for your next kitchen layout
    ["EN"] [Published] Luxury and smart design complete this upscale townhouse in Belgravia
    ["EN"] [Published] What you need to know about Planning Permission

    The brief was awe-inspiring: create a four-bedroom house with an open-plan living and dining area, four ensuites, a cinema room, and a terrace over four floors of prime central real estate. Given the location in affluent SW1, the client demanded the highest spec furnishings and careful design, with home automation and luxurious materials across the entire house.

  • Open-plan living area Urbanist Architecture Soggiorno moderno Legno Beige

    Open-plan living area

    Libri delle idee della redazione con questa foto
    Libri delle Idee: 5
    ["EN"] [Published] How does the Larger Home Extension Scheme affect your building plans?
    ["EN"] [Published] Urbanist Architecture: The Experts for Planning Permission
    ["EN"] [Published] 5 things to avoid when designing a kitchen
    ["EN"] [Published] Luxury and smart design complete this upscale townhouse in Belgravia
    ["EN"] [Published] What you need to know about Planning Permission

    Onto the ground floor, there was to be an impressive marbled entrance hallway that led into a spacious living and dining area that took up the whole of the floor. The living area consisted of comfortable seating around a coffee table oriented towards a large wall-mounted television, while the corner kitchen is sleek and compact, with a black marble dining table made to order.

  • Luxurious ensuite bedrooms Urbanist Architecture Camera da letto moderna Legno massello Beige

    Luxurious ensuite bedrooms

    Libri delle idee della redazione con questa foto
    Libri delle Idee: 1
    ["EN"] [Published] Luxury and smart design complete this upscale townhouse in Belgravia

    Upstairs, on the first and second floors, moving the staircase had provided ample space for two double bedrooms each, for a total of four bedrooms with their respective ensuites and plenty of storage. As a complement to the new proportions, all the bedrooms were furnished with 40-inch televisions and integrated Dolby speakers for the highest level of comfort. On the top floor, there was a spacious 35sqm terrace that made a better use of the existing area, and included a sliding rooflight to ensure that light could enter the stairwell.

  • Spacious cinema room Urbanist Architecture Elettronica Marmo Beige

    Spacious cinema room

    Libri delle idee della redazione con questa foto
    Libri delle Idee: 2
    ["EN"] [Published] 5 professionals tips for creating the right feature wall
    ["EN"] [Published] Luxury and smart design complete this upscale townhouse in Belgravia

    On the lower ground floor we installed a laundry and plant room to service the entire house, as well as a water closet and a spacious, luxuriously appointed cinema room with an impressive 55-inch screen, a projector and Dolby stereo speakers integrated into the ceiling, as well as the requisite large, comfortable sofa and well-stocked mini bar.

  • Minimalist stairs Urbanist Architecture Scale Legno Beige

    Minimalist stairs

    Libri delle idee della redazione con questa foto
    Libri delle Idee: 1
    ["EN"] [Published] Luxury and smart design complete this upscale townhouse in Belgravia

    As the staircase had taken up a large section of the floor plan in the previous layout, we decided to maximise the space available by creating a compact staircase in the corner of the house that ran from the lower ground floor up to the roof terrace over four floors. To maintain the overall look of the house, it was handmade from oak and glass, to ensure that the the light from the adjacent window could illuminate the adjacent rooms and hallways.

Admin-Area