The Swift Organisation Ltd

Landscaped family garden room space

Having totally redesigned their house, the garden and outside living became the focus of their attention. Swift worked hand-in-hand with a local landscape company to create a versatile and impressive garden studio that would add impact, versatility and joy to the family home.

Here are the key features of this solid and permanent building:

6m x 5m with extensive, large leaf, aluminium framed sliding patio doors that connect with the garden and decking areas; Fully clad in Canadian Western Red Cedar; Remote control lighting for inside and outside; Stunning landscaping with complimentary timber decking and circular pathway; Constructed within 7 days and fully integrated into the landscaping programme.

The room is used as a gym for the parents, and a table tennis venue for the whole family. The room connects so well with the garden, it will also be a great attribute when entertaining friends. This is proving to be a valued and important element to a family home, and proves to be an excellent investment.

Our client said… “Enjoying our space, table tennis with the boys yesterday, workout today!” – DM (Dorridge)

  • Landscaped family garden room space The Swift Organisation Ltd Giardino moderno

    Landscaped family garden room space

Admin-Area