The Ark, Studio | homify
design storey
edit edit in admin Richiedi recensione Nuovo Progetto
Edit project Aggiungi foto
design storey
design storey
Il numero non è valido. Controllare per favore il codice del paese, il prefisso e il numero telefonico.
Facendo clic su 'Invia' confermo di aver letto Privacy e accetto che le mie informazioni siano elaborate per rispondere alle mie richieste.
Nota: puoi revocare il tuo consenso inviando un'email a privacy@homify.com
Inviato!
Questo professionista ti risponderà il prima possibile!

The Ark, Studio

The owners of a Grade II Listed building in a historic Cotswold market town, commissioned Design Storey architects to design ancillary guest accommodation at the rear of the property. The old street pattern of the town comprises of a series of mediaeval burgages with open orchards buffering the town from the fields beyond. The site for the accessory building was located in one of these former orchards that had been subject to residential development in the 1970s.

Drawing inspiration from the agricultural heritage of the site, and the remaining former livestock buildings at its fringes, the building was conceived in form and materials as a contemporary pig ark. The ‘Ark’ has a simple curved roof structure of black corrugated zinc forming a canopy over a subterranean basement which houses guest accommodation for the main house. The simple and robust design and honest detailing reflects the agricultural history of the area.

Località
Chipping Campden
  • The Ark, Studio: Exterior design storey Case moderne

    The Ark, Studio: Exterior

    Exterior view of the ark studio, located in the Cotswolds.

  • The Ark, Studio: Interior design storey Soggiorno moderno

    The Ark, Studio: Interior

    Interior view of the ark studio, located in the Cotswolds.

Admin-Area