GIULIANO-FANTI ARCHITETTI

GIULIANO-FANTI ARCHITETTI

edit edit in admin Richiedi recensione Nuovo Progetto Edit project Aggiungi foto
GIULIANO-FANTI ARCHITETTI
GIULIANO-FANTI ARCHITETTI
Il numero non è valido. Controllare per favore il codice del paese, il prefisso e il numero telefonico.
Facendo clic su 'Invia' confermo di aver letto Privacy e accetto che le mie informazioni siano elaborate per rispondere alle mie richieste.
Nota: puoi revocare il tuo consenso inviando un'email a privacy@homify.com
Inviato!
Questo professionista ti risponderà il prima possibile!

Apartment renovation in Paris-7th

The renovated apartment is located in rue de Chanaleilles in Paris.Originally the apartment was composed of a spacious entrance hall, a living room lit by a single window that gave a dark ambience to the room, and a small kitchen.The sleeping area, separated by a corridor, consisted of a bedroom with a dressing room and a bathroom facility with separate toilet.The main objective of this project was to give to the apartment a real spatial unity. To do this the project has provides: low furniture along the west side, useful as storage and giving unity to the whole space ; a functional central block that hides the kitchen and serves both as storage facility and as a partition in the middle of the space. This central block allows for the viewing of the space in its entirety. On the east side of the apartment the project foresees a made to measure full height bookshelf and a spacious built-in wardrobe that also hides the bathroom and the entrance doors.

Località
Paris

Admin-Area