House Z_PR di Alfonso Sernagiotto | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Alfonso Sernagiotto
edit edit in admin Richiedi recensione Nuovo Progetto
Edit project Aggiungi foto
Alfonso Sernagiotto
Alfonso Sernagiotto
Il numero non è valido. Controllare per favore il codice del paese, il prefisso e il numero telefonico.
Facendo clic su 'Invia' confermo di aver letto Privacy e accetto che le mie informazioni siano elaborate per rispondere alle mie richieste.
Nota: puoi revocare il tuo consenso inviando un'email a privacy@homify.com
Inviato!
Questo professionista ti risponderà il prima possibile!

House Z_PR

The Montello lies in the Treviso Piedmont and is highly appreciated for its beautiful landscape, characterized by the fusion of rural -wood conserved territory with real estate architecture.

It shall not come as a surprise that the young couple has decided to build its residence right in this area.

It’s a 1.5-Acre lot that sees a number of interconnected elements, such as the existing home, built in the early seventies, the presence of woods, and the Villa “Pisani” pineta.

The couple’s idea is to live in a modern house, fully opened to the outdoors, without demolishing the old one, which has a unique flavour and setting.

The designers thus had to face the challenge of re-inventing the existing structure in a modern and up to date mansion.

They developed the idea of a new building, going through two different phases. The first would be a soft-stripping process, in order to remove some inadequate elements, followed by a soft-dressing one, aimed to give to the structure a new expressive force.

The natural landscape surrounding the house has played a crucial role in the design, becoming itself a whole with the structure. Wide glass windows, scenic views and suspended large balconies closely interact with the natural elements (rain, sun, snow)

The interior layout naturally comes as the result of an attentive sharing process with the client. All the spaces are dynamically related to each other and perfectly blend in a domestic living space built and designed on the family’s specific needs.

The spaces’ hierarchic translates into a, defined by volumes, modelling of the building. The whole design process has been a mathematic sequence of

add and deduct of single elements.

The Garage, the laundry room, and more in general, any service volume have been separated by the actual living areas.

We intervened in the main building area, separating the living spaces from the outdoor volumes, like the veranda on ground floor, the balconies in the upper level.

On the second floor, the children’s and the parent’s area are connected by an invisible volume that functions as main natural light entry point, right in the building’s centre.

Località
Montebelluna
  • North view Case moderne di Alfonso Sernagiotto Moderno

    North view

  • view of the pool Piscina moderna di Alfonso Sernagiotto Moderno

    view of the pool

  • sud est view Case moderne di Alfonso Sernagiotto Moderno

    sud est view

  • living area Soggiorno moderno di Alfonso Sernagiotto Moderno

    living area

  • drawing di Alfonso Sernagiotto

    drawing

  • drawing di Alfonso Sernagiotto

    drawing

  • drawing di Alfonso Sernagiotto

    drawing

  • drawing di Alfonso Sernagiotto

    drawing

  • north view Pareti & Pavimenti in stile moderno di Alfonso Sernagiotto Moderno

    north view

  • living area di Alfonso Sernagiotto Moderno

    living area

  • Kitchen area di Alfonso Sernagiotto Moderno

    Kitchen area

  • Natural lighting di Alfonso Sernagiotto Moderno

    Natural lighting

  • view of the pool Case moderne di Alfonso Sernagiotto Moderno

    view of the pool

  • south view Case moderne di Alfonso Sernagiotto Moderno

    south view

  • process design di Alfonso Sernagiotto

    process design

  • First floor di Alfonso Sernagiotto

    First floor

  • Ground Floor di Alfonso Sernagiotto

    Ground Floor

Admin-Area