Apartment in Mayfair di V+V interni | homify
Cambia la foto del profilo
Cambia la copertina
V+V interni
V+V interni

V+V interni

edit edit in admin Richiedi recensione Nuovo Progetto
Cambia la copertina
Edit project Aggiungi foto
V+V interni
V+V interni
Il numero non è valido. Controllare per favore il codice del paese, il prefisso e il numero telefonico.
Facendo clic su 'Invia' confermo di aver letto Privacy e accetto che le mie informazioni siano elaborate per rispondere alle mie richieste.
Nota: puoi revocare il tuo consenso inviando un'email a privacy@homify.com
Inviato!
Questo professionista ti risponderà il prima possibile!

Apartment in Mayfair

The main task in this project was to rationalize the internal layout of a Georgian style flat in
the heart of Mayfair and turn it into a contemporary pied á terre with 3 separate bedrooms and private bathrooms according to the client’s needs. This was possible by taking advantage of the double height in the kitchen area, reducing the preparation space and assigning the rest to enlarge 2 bathrooms on 2 different floors. A special attention was given to the choice of materials and fittings: all floors are made of large solid oak planks from Dinesen and all bathrooms are clad in natural stone imported from Italy. The lighting products were chosen with Viabizzuno and the kitchen was designed together with Bulthaup.

Località
London
  • Bedroom di V+V interni

    Bedroom

  • Staircase di V+V interni

    Staircase

  • Staircase_after di V+V interni

    Staircase_after

  • Staircase_before di V+V interni

    Staircase_before

  • Master bathroom_after di V+V interni

    Master bathroom_after

  • Master bathroom_before di V+V interni

    Master bathroom_before

  • Living room di V+V interni

    Living room

  • Staircase ground floor_after di V+V interni

    Staircase ground floor_after

  • Staircase ground floor_before di V+V interni

    Staircase ground floor_before

  • Kitchen_after di V+V interni

    Kitchen_after

Admin-Area